ITSENÄINEN HARJOITTELUOIKEUS

Itsenäinen harjoitteluoikeus on tarkoitettu vain AgilityTeam Vuokatti Ry:n jäsenille ja heidän kursseilleen osallistuville koirakoille!

Itsenäisen harjoitteluoikeuden hinta:
3 kk / 109€,  saman talouden muille perheenjäsenille hinta on +30€ / henkilö.
1 kk / 40€, s
aman talouden muille perheenjäsenille hinta on +10€ / henkilö.

Harjoitteluoikeus alkaa haluttuna alkamispäivänä klo 7 ja päättyy päättymispäivänä klo 22.

– Itsenäisellä harjoitteluoikeudella harjoittelu on sallittu aina kun Areena ei ole varattuna muuhun käyttöön.
Areena on käytössä ma-su klo 7-22.

Vapaat ajat näet ”varaa vuoro” -sivulla olevasta tapahtumakalenteristamme. Tarkista tapahtumakalenteri aina ennen Areenalle tuloa sillä kalenteria päivitetään koko ajan ja uusia varauksia voi tulla koska vain.

– Itsenäinen harjoitteluoikeus on kaikille henkilökohtainen eli harjoitella saa vain itsenäisen harj.oikeuden lunastanut henkilö omien koiriensa kanssa tai koirien joilla käy seuran kursseilla. Mikäli tulette harjoittelemaan treeniporukalla/perheen kesken on kaikkien treeneihin osallistuvien oltava itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneita!

– Areenalla on odotustilan pöydällä vihko, johon itsenäisellä harjoitteluoikeudella käyvien on aina merkattava käyntinsä. Vihkoon merkitään päivä, kellonaika ja oma nimi. 

 – Areenan itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneiden tulee huomioida muut itsenäisen harjoitteluoikeuden haltijat.

– Jos Arenalle ei ole tulossa muita, voi harjoitella haluamansa ajan.
Mikäli Areena on jo varattu, harjoittelu tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Yksi henkilö tai treeniporukka (treeniporukassa kaikkien tulee olla itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneita) ei saa pitää koko kenttää varattuna yhtäjaksoisesti 30 minuuttia pidempään. Yhdessä voidaan myös sopia, että harjoitellaan vuorotellen samalla kentällä/radalla. Mikäli yhteisharjoittelu ei ole mahdollista, astuu 30 minuutin aikaraja käyttöön. Vuoroa kysyttäessä tulee huomioida, ettei häiritä Areenalla harjoittelevan suoritusta.

– Itsenäisellä harjoitteluoikeudella harjoitellessa voi olla mukana avustaja, jolla ei ole käyttöoikeutta. Avustaja ei peri käyttämästään ajasta maksua eikä myöskään harjoittele itse samalla. Maksullista koulutusta varten on varattava oma vuoro, josta peritään hinnaston mukainen vuokra.

– Mikäli itsenäisen harjoitteluvuoron aikana tapahtuu sääntörikkomuksia toistuvasti, on Vuokatti FunDog Areenalla oikeus peruuttaa itsenäinen harjoitteluoikeus!

– Itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneet henkilöt sitoutuvat noudattamaan Areenan sääntöjä sekä ohjeita. 

Oletko kiinnostunut lunastamaan itsenäisen harjoitteluoikeuden?

Itsenäisen harjoitteluoikeuden voi varata sähköisen varauskalenterimme kautta.
Valitse haluatko lunastaa harj.oikeuden vain itsellesi vai myös saman talouden muille perheenjäsenille. Sen jälkeen valitse päivä josta haluat harjoitteluoikeuden alkavan, järjestelmä laskee automaattisesti päättymispäivän.
Täytä tietosi varauslomakkeelle (laskun maksajan tiedot). Varauslomake kysyy henkilömäärää ja siihen tulee syöttää aina määräksi vain 1 henkilö, vaikka lunastaisit harj.oikeuden myös perheenjäsenille.

Maksettuasi varauksesi varauksen teon yhteydessä saat maksun suorittamisen jälkeen varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on ilmoitettu voimassa oleva avainkoodi sekä ohjeet itsenäisen harjoitteluoikeuden peruuttamista varten. Mikäli avainkoodi vaihtuu harjoitteluoikeutenne aikana ilmoitetaan uusi avainkoodi aina tekstiviestillä, joten muistathan ilmoittaa varauksen yhteydessä oman puhelinnumerosi.


Huomaathan, että myös saman talouden perheenjäsenten tulee olla seuran jäseniä tai osallistua heidän kursseilleen.