YLEISET AREENAN KÄYTTÖOHJEET

Jotta kaikilla olisi siisti ja viihtyisä treenipaikka, johon on hauska tulla!

-Areenalle ja sen tiloihin kulku ainoastaan hallin päädyssä olevan valkoisen ulko-oven kautta. Muut ovet vain hätäpoistumista varten.

-Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja käyttökuntoisena/puhtaana. Areenan eteisestä löytyy tassupyyhkeitä.

– Vuoron varanneiden tulee ottaa huomioon muut hallin käyttäjät. Omalle vuorolleen ei saa tulla ennen oman vuoron alkamista. Jos kuitenkin joutuu jostain syystä saapumaan aikaisemmin on huolehdittava, että se ei häiritse harjoittelemassa olevaa koirakkoa.
Hallista tulee poistua oman vuoron loppumisen jälkeen niin, että seuraavalle hallin käyttäjälle ei aiheudu tästä odottamista!

-Hallissa koiran tulee olla aina ohjaajansa hallinnassa.
Pidä koirasi kytkettynä tai häkissä odotusalueella, mikäli et ole harjoitteluvuorossa.
Vältä häiritsemästä muiden harjoitusvuoroa ja mene sisälle Areenan kentälle vain odotustilan kautta.

-Agilityesteet on laitettava siististi kentän reunalle/syvennykseen käytön jälkeen. Kontaktiesteet on suositeltavaa jättää koottuna nurmialueelle. Numerokyltit ja muut apuvälineet tulee kerätä pois ja viedä niille merkityille paikoille.

-Koirien kakkapusseja löytyy ulko-oven vieressä olevasta postilaatikosta, mikäli omasi unohtui kotiin. Ulkoiluta koirasi päätien varressa ei hallin pihalle. Areenalla on käytössä 10€:n vahinkosakko.

-Siivoa roskat roskiin ja pidä hallin ympäristö siistinä yhteisen viihtyvyyden vuoksi.

Mukavia treenihetkiä!