Itsenäisen harjoitteluoikeuden hinta:

80€ / kuukausi, saman talouden muille perheenjäsenille hinta on +50€ / henkilö.
Harjoitteluoikeus alkaa haluttuna alkamispäivänä klo 7 ja päättyy päättymispäivänä klo 22.


Itsenäisellä harjoitteluoikeudella harjoittelu on sallittu aina kun Areena ei ole varattuna muuhun käyttöön.
Areena on avoinna joka päivä klo 7-22.
Vapaana olevat ajat näet varaa vuoro -sivulla olevasta googlen kalenterista.
Tarkista kalenteri aina ennen Areenalle tuloa sillä kalenteria päivitetään manuaalisesti koko ajan ja uusia varauksia voi tulla koska vain.


Itsenäisen harjoitteluoikeuden säännöt:

Itsenäinen harjoitteluoikeus on kaikille henkilökohtainen eli harjoitella saa vain itsenäisen harj.oikeuden lunastanut henkilö. Mikäli tulette harjoittelemaan treeniporukalla/perheen kesken on kaikkien treeneihin osallistuvien oltava itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneita!

Areenalla on odotustilan pöydällä vihko, johon itsenäisellä harjoitteluoikeudella käyvien on aina merkattava käyntinsä. Vihkoon merkitään päivä, kellonaika ja oma nimi. 

Areenan itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneiden tulee huomioida muut itsenäisen harjoitteluoikeuden haltijat (Tämä koskee tilanteita kun ei ole varattuna harjoitteluaikaa vaan saapuu Areenalle ilman ennakkovarausta).
Mikäli Areena on jo varattu, harjoittelu tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Yksi henkilö tai treeniporukka (treeniporukassa kaikkien tulee olla itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneita) ei saa pitää koko kenttää varattuna yhtäjaksoisesti 20 minuuttia pidempään. Yhdessä voidaan myös sopia, että harjoitellaan vuorotellen samalla kentällä/radalla. Mikäli yhteisharjoittelu ei ole mahdollista, astuu 20 minuutin aikaraja käyttöön. Vuoroa kysyttäessä tulee huomioida, ettei häiritä Areenalla harjoittelevan suoritusta.

Itsenäisellä harjoitteluoikeudella harjoitellessa voi olla mukana avustaja, jolla ei ole käyttöoikeutta. Avustaja ei peri käyttämästään ajasta maksua eikä myöskään harjoittele itse samalla. Maksullista koulutusta varten on varattava oma ryhmävuoro, josta peritään hinnaston mukainen maksu.

Mikäli Areena joudutaan yllätten sulkemaan meistä johtumattomasta syystä (esim. koronaepidemia, hallituksen linjaus tai poikkeuslaki…) emme palauta itsenäisen harjoitteluoikeudenmaksua asiakkaalle, jos harjoitteluoikeudesta on käytetty ennen sulkemista vähintään puolet eli 15 vuorokautta.

Mikäli itsenäisen harjoitteluvuoron aikana tapahtuu sääntörikkomuksia toistuvasti, on Vuokatti FunDog Areenalla oikeus peruuttaa itsenäinen harjoitteluoikeus!

Itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneet henkilöt sitoutuvat noudattamaan Areenan sääntöjä sekä ohjeita. 


Itsenäisen treenivuoron varaaminen kuluvalle päivälle:

Voit halutessasi varata varauskalenterimme kautta vuoron itsenäistä harjoittelua varten, mikäli haluat varmistua siitä että Areenalla ei ole yhtäaikaa muita käyttäjiä.
Varauksen voi tehdä VAIN KULUVALLE PÄIVÄLLE JA MA-PE KLO 7-15 VÄLISELLE AJALLE.
Itsenäistä harjoittelua varten voi varata max. 1 tunnin vuoron per päivä. Harjoittelemaan voi jäädä varatun ajan jälkeenkin, mikäli Areena ei ole varattuna muuhun käyttöön. Tästä varauksesta ei peritä erillistä maksua ja se löytyy varauskalenteristamme nimellä ”Itsenäisen treenivuoron varaaminen”.

 

Oletko kiinnostunut lunastamaan itsenäisen harjoitteluoikeuden?

Itsenäisen harjoitteluoikeuden voi varata sähköisen varauskalenterimme kautta.
Valitse haluatko lunastaa harj.oikeuden vain itsellesi vai myös saman talouden muille perheenjäsenille. Sen jälkeen valitse päivä josta haluat harjoitteluoikeuden alkavan, järjestelmä laskee automaattisesti päättymispäivän.
Täytä tietosi varauslomakkeelle. Varauslomake kysyy henkilömäärää ja siihen tulee syöttää aina määräksi vain 1 henkilö, vaikka lunastaisit harj.oikeuden myös perheenjäsenille.

Maksettuasi varauksesi varauksen teon yhteydessä saat maksun suorittamisen jälkeen varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Itsenäisen harjoitteluoikeuden lunastaneilla on käytössä Yale-älylukko ja saat tekstiviestillä oman henkilökohtaisen pääsykoodisi, muistathan siis ostaessasi harjoitteluoikeuden ilmoittaa oman puhelinnumerosi lomakkeella. Lisää lukon käytöstä voit lukea täältä.