– Kiinnitäthän erityistä huomiota hygieniaan ja turvaväleihin koronan aikana!

– Desinfioithan kätesi heti saapuessasi Areenalle sekä lähtiessäsi pois Areenalta.
Desinfiointiainetta löytyy odotustilasta ja wc:stä.

-Tuothan mukanasi oman vesikupin ja lelut koirallesi. Huolehdithan, että omat tavarasi eivät unohdu Areenalle. (Epidemia-aikana Areenan omat kupit ovat pois käytöstä.)

– Pidä 2 metrin turvaväli muihin Areenan käyttäjiin koronaepidemian aikana.

– Ethän saavu Areenalle, mikäli tunnet olosi yhtään sairaaksi.

– Mikäli Areena joudutaan sulkemaan meistä riippumattomasta syystä (esim. korona, hallituksen linjaukset, poikkeuslaki..) emme palauta itsenäisen harjoitteluoikeuden maksua, jos harjoitteluoikeudesta on käytetty vähintään puolet eli 15 vuorokautta.

– Puhdistamme tilojamme epidemia-aikana normaalia useammin. 


Yleiset käyttöohjeet:

– Areenalle ja sen tiloihin kulku ainoastaan hallin päädyssä olevan valkoisen ulko-oven kautta. Muut ovet vain hätäpoistumista varten.

– Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja käyttökuntoisena/puhtaana. Areenan eteisestä löytyy tassupyyhkeitä.

– Vuoron varanneiden tulee ottaa huomioon muut hallin käyttäjät. Omalle vuorolleen ei saa tulla ennen oman vuoron alkamista. Jos kuitenkin joutuu jostain syystä saapumaan aikaisemmin on huolehdittava, että se ei häiritse harjoittelemassa olevaa koirakkoa.
Hallista tulee poistua oman vuoron loppumisen jälkeen niin, että seuraavalle hallin käyttäjälle ei aiheudu tästä odottamista!

-Hallissa koiran tulee olla aina ohjaajansa hallinnassa.
Pidä koirasi kytkettynä tai häkissä odotusalueella, mikäli et ole harjoitteluvuorossa.
Vältä häiritsemästä muiden harjoitusvuoroa ja mene sisälle Areenan kentälle vain odotustilan kautta.

-Agilityesteet on laitettava siististi kentän reunalle/syvennykseen käytön jälkeen. Kontaktiesteet on suositeltavaa jättää koottuna nurmialueelle. Numerokyltit ja muut apuvälineet tulee kerätä pois ja viedä niille merkityille paikoille.

-Koirien kakkapusseja löytyy ulko-oven vieressä olevasta postilaatikosta, mikäli omasi unohtui kotiin. Ulkoiluta koirasi päätien varressa ei hallin pihalle. Areenalla on käytössä 10€:n vahinkosakko, joka maksetaan paikan päällä käteisellä tai jälkikäteen tilisiirrolla (ohjeet Areenalla).

-Siivoa roskat roskiin ja pidä hallin ympäristö siistinä yhteisen viihtyvyyden vuoksi.

– Tutustuthan myös Areenan tarkempiin sääntöihin ja ohjeisiin täällä!

 Mukavia treenihetkiä!