AREENAN KÄYTTÖ

 

Koronaohjeet:

– Pidäthän riittävän turvavälin muihin käyttäjiin ja vältä lähikontaktia.

Ethän tule Areenalle sairaana.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Desinfioithan kätesi saapuessasi ja lähtiessäsi. Areenalta löytyy useampi vesipiste ja käsidesiä.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kun Areenalla on useampi käyttäjä ja erityisesti omaa vuoroa odotustiloissa odotellessa.

Tuothan mukanasi oman vesikupin ja lelut koirallesi. Huolehdithan, että omat tavarasi eivät unohdu Areenalle.

– Mikäli Areena joudutaan sulkemaan meistä riippumattomasta syystä (esim. korona, hallituksen linjaukset, poikkeuslaki..) emme palauta itsenäisen harjoitteluoikeuden maksua, jos harjoitteluoikeudesta on käytetty vähintään puolet eli 15 vuorokautta.

– Puhdistamme tilojamme epidemia-aikana normaalia useammin. 


Yleiset käyttöohjeet:

– Areenalle ja sen tiloihin kulku ainoastaan hallin päädyssä olevan valkoisen ulko-oven kautta. Muut ovet vain hätäpoistumista varten.

Areenan avainsäilön koodia/yale-sähkölukon koodia ei saa luovuttaa ulkopuolisille ja avainta ei saa ottaa mukaan säiliöstä tai viedä sisälle. Mikäli sähkölukko ei toimi otathan yhteyttä meihin niin avaamme lukon etänä.

– Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja käyttökuntoisena/puhtaana. Areenan eteisestä löytyy tassupyyhkeitä.

– Vuoron varanneiden tulee ottaa huomioon muut hallin käyttäjät. Omalle vuorolleen ei saa tulla ennen oman vuoron alkamista. Jos kuitenkin joutuu jostain syystä saapumaan aikaisemmin on huolehdittava, että se ei häiritse harjoittelemassa olevaa koirakkoa.
Hallista tulee poistua oman vuoron loppumisen jälkeen niin, että seuraavalle hallin käyttäjälle ei aiheudu tästä odottamista!

-Hallissa koiran tulee olla aina ohjaajansa hallinnassa.
Pidä koirasi kytkettynä tai häkissä odotusalueella, mikäli et ole harjoitteluvuorossa.
Vältä häiritsemästä muiden harjoitusvuoroa ja mene sisälle Areenan kentälle vain odotustilan kautta.

Agilityesteet on laitettava siististi kentän reunalle/syvennykseen käytön jälkeen. Kontaktiesteet on suositeltavaa jättää koottuna nurmialueelle. Numerokyltit ja muut apuvälineet tulee kerätä pois ja viedä niille merkityille paikoille.

– Koirien kakkapusseja löytyy ulko-oven vieressä olevasta postilaatikosta, mikäli omasi unohtui kotiin. Ulkoiluta koirasi päätien varressa ei hallin pihalle. Ethän anna koiran merkata ulko-oven viereen.

– Areenalla on käytössä 10€:n vahinkosakko, joka maksetaan paikan päällä käteisellä tai jälkikäteen tilisiirrolla (ohjeet Areenalla). Vahingon siivoaminen ei vapauta maksusta!

-Siivoa roskat roskiin ja pidä hallin ympäristö siistinä yhteisen viihtyvyyden vuoksi.

Areenalla on tallentava kameravalvonta!

– Tutustuthan myös Areenan tarkempiin sääntöihin ja ohjeisiin täällä!

 Mukavia treenihetkiä!